Lamborghini dezvăluie un nou logo pentru toate mașinile viitoare

Lamborghini și-a actualizat logo-ul pentru prima dată în peste 20 de ani. Noul design al celebrului simbol de taur furios își propune să reprezinte mai bine valorile companiei, care includ „curajos”, „neașteptat” și „autentic”. Această schimbare va afecta toate mașinile Lamborghini noi.

Lamborghini dezvăluie un nou logo pentru toate mașinile viitoare
Noul logo este mai subtil, dar „mai curajos”, a spus Lamborghini.

Logo-ul actualizat este conceput pentru a reflecta mai exact angajamentul Lamborghini de a fi „curajos”, „neașteptat” și „autentic”. În plus, Lamborghini a introdus un nou font personalizat care reflectă stilul distinctiv și unghiurile ascuțite ale mașinilor sale.

În timp ce noua emblemă arată destul de asemănătoare cu cea veche, are o culoare de bronz mai slabă în locul aurii strălucitori folosit anterior, iar numele „Lamborghini” este acum într-un font mai larg, subliniind identitatea distinctă a mărcii.

Insigna actualizată va debuta pe versiunea hibridă plug-in a SUV-ului Urus, care urmează să fie dezvăluită în curând, urmată de versiunea succesoare a lui Hurácan la sfârșitul acestui an.

Pentru prima dată, logo-ul taurului va fi folosit singur – fără forma de scut sau cuvântul „Lamborghini” – pe site-ul companiei și pe platformele de socializare.

Vechiul logo Lamborghini
Vechiul logo Lamborghini

Această rebranding face parte din strategia „Direzione Cor Tauri” a Lamborghini, care urmărește să-și electrifice gama de vehicule până la sfârșitul anului 2024. Această strategie include lansarea primului său vehicul electric, inspirat de conceptul atrăgător de crossover Lanzador, în 2028.

Recent Articles

spot_img

Related Stories

Stay on op - Ge the daily news in your inbox